برگرفته(بدون مجوز) از https://sites.google.com/site/greenreformers/siasi/parazitsalamati
ناباروری، تاثیر بر سیستم عصبی، آثار مخرب بر جنین و بانوان باردار، اخلال در ناوبری هواپیماها و تلفن همراه و موارد کشف نشده مختلف از جمله خطراتی است که ارسال پارازیت بر سلامتی مردم وارد می نماید.
از چمله منابع کشف شده ارسال پارازیت در تهران می تواند به برج های مخابراتی، مناره بلند مساجد و یا دفاتر بسیج نام برد. بنا به اظهارات نصب کننده های ماهواره ، جمهوری اسلامی اخیرا مهمترین مکان نصب تجهیرات ارسال پارازیت را مساجد محله ها قرار داده است.همین منبع به افزایش چشم گیر این امواج مرگبار در سطح شهر و بیماری های ناشی از آن اشاره نموده است. در ذیل برخی از خطرات امواج پارازیت آورده شده است:
خطرات ارسال پارازیت برای سلامتی مردم
مخاطرات پارازیتهای ارسال شده توسط دولت ایران (در کنار امواج دکلهای تلفن همراه که عمدتا غیر استاندارد هستند) برای سلامتی شهروندان توسط برخی نمایندگان مجلس و پزشکان مورد تایید قرار گرفته.
ناباروری
ناباروری و اثر گذاری بر روی سیستم عصبی از جمله مهمترین این مشکلات هستند. انوشیروان محسنی بندپی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت درمجلس هشتم ضمن تایید آثار زیانبار این امواج گفت: «این امواج»برای سلامت تهرانیها نگران کنندهاست و گزارشها و تحقیقات حکایت از خطرناک بودن این پارازیتها دارد.«علی گورانی، کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت هم به سایت اینترنتی خبر آنلاین میگوید:»اکثر آنتنهای تلفن همراه که از سوی اپراتورهای تلفن همراه در کشور نصب شدهاند و پارازیتهای ارسالی، مجوزایمنی وزارت بهداشت را ندارند. حسن اصیلیان، معاون سابق محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست هم دراین باره گفتهاست: «طی تحقیقی که در دانشگاه تربیت مدرس انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم افرادی که در معرض تشعشعات دکلهای تلفن همراه و پارازیتها به اختلال نا باروری پیشرفته مبتلا هستند.»
محمد رضا رزاقی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کنگره سالیانه تازههای باروری و ناباروری که ۲۳ و ۲۴ دی ۱۳۸۸ در تهران بر گذار گردید یکی از علتهای افزایش ناباروری در ایران را قرار گرفتن درمعرض تابش انواع امواج رادیویی، تلفن همراه و پارازیتهای ماهوارهها دانست. وی افزود :
« با قرارگرفتن دختران و پسران جوان در معرض این امواج، سلولهای بلاست (تولید مثلی) تحت تاثیر قرارمی گیرد و سبب از بین رفتن عملکرد جنسی و قدرت باروری آنها میشود. »
سیستم عصبی
دکتر مجتبی خاکپور، متخصص مغز و اعصاب در ایران معتقد است این امواج اثرات کوتاه مدت و بلند مدت بر افراد به جای میگذارد.
آقای خاکپور افزود:«این امواج بر روی جمعیت اثرات کوتاه مدت مثل سردرد یا حالت تهوع و استفراغ دارد. اثرات بلند مدتی نیز بر افراد مسن و سنین پایین تر میگذارد. در افراد مسن میتواند باعث آریتمی قلبی یا توقف قلب شود. در نوزادان و بچهها در دراز مدت مشکلات جسمانی ایجاد میکند و آنها را مستعد به سرطان خون میکند.»
آثار مخرب بر جنین و بانوان باردار
این امواج عوارضی برای خانم حامله و جنین از لحاظ شکست کروموزمی ایجاد میکند و این شکستها ممکن است باعث اختلالات بین نسلی شود. باید مشخص شود طول موج و فرکانس امواج چه قدر است و بیشترین ضرر این امواج در مناطقی است که این امواج از آنجا منتشر میشود، اپراتورها در معرض بیشترین اثرات زیانبار امواج خواهند بود.»
[ویرایش] افزایش حرارت بدن
گزارشهای مختلفی در مورد خطرناک بودن این امواج منتشر شده است؛ مهندس مولوی عضو هیات علمی دانشکده پست و مخابرات ایران، پیش از این گفته بود که امواج در محدوده فرکانس ماکرویوو (بین ۳۰۰ مگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز) پس از نفوذ به بدن انسان نوعی اثر گرمایی تولید میکند و باعث بالا رفتن درجه حرارت بدن میشود.
وزرات بهداشت ایران نیز ضمن پذیرش زیانبار بودن ارسال پارازیت وعده پیگیری همه جانبه آنرا داد، گرچه درباره نتایج آن خبری منتشر نشد.
اخلال در ناوبری هواپیماها و تلفن همراه
کارشناسان مستقل میگویند بدون آگاهی از مشخصات فنی مورد استفاده در شبکه ناوبری هواپیماها و فرودگاهها در ایران و شبکه تلفنهای همراه به دقت نمیتوان در باره این اثر گذاری اظهار نظر کرد اما اگر دکلها نزدیک به ساختمان بانک یا فرودگاهها باشد امکان تاثیرگذاری این پارازیتها تا حدودی وجود دارد.