عصر دلو(بهمن): Aqurian Age

هر 2160 سال یک بار در روز اعتدال بهاری، خورشید از یک صورفلکی به صورفلکی جدید وارد میشود که از روی کره زمین قابل رویت می باشد. ما در اواخر سال 2012 از «عصر حوت» وارد «عصر دلو» خواهیم شد. در حال حاضر ما در عصر حوت هستیم، به این معنا که خورشید هنگام طلوع در روز اعتدال بهاری (21 دسامبر 2012)، از محلی که صور فلکی «حوت» در آنجا قرار دارد، بیرون میاد و به محل صورفلکی «دلو» وارد میشود. به این ترتیب، «مایاها» متوجه امری مهم در تغییر بروج و عصرها شده بودند. گذر خورشید از صورفلکی موجب به وجود آمدن دوره ها و عصرهای گوناگونی از پیدایش زمین تا به حال شده است:
عصر اسد (مرداد):
از نظر ستاره شناسی، خداوند دنیای متمدن بشری را در عصر «اسد» آفرید که بنا به محاسبات تخمینی ستاره شناسان به 8000 تا 10000 سال پیش از میلاد مسیح بر می گردد این عصر تحت شعاع خورشید قرار گرفت و کلید رمز آن «خلاقیت» بود. «عصرحجر» به این دوران باز میگردد. این عصر حکایت از بیداری تدریجی هوش در مغز بشر اولیه دارد.
عصر تیر (سرطان):
حدودا به 9000 سال پیش از میلاد بر میگردد. در این دوره بشر اولیه شروع به ساختن خانه برای خود کرد (خصوصا در چین، مصر، هندوستان…) در این دوره زراعت و کشاورزی شکوفا شد و تصویر زن و برکت و بارداری مفهوم تازه ای به خود گرفت که ناشی از سمبول این عصر (خرچنگ) بود.
عصر جوزا (خرداد):
این عصر به حدوداً 4000 سال پیش از میلاد بر میگردد. شکوفایی خط و نوشتن صورت گرفت و خط میخی و تصویری به این دوران تعلق دارد. سمبل خرداد، ارتباطات میباشد.
عصر ثور (اردیبهشت):
این عصر به دوران سلسله های باشکوه و مجلل فراعنه مصر برمیگردد. تصاویر و مجسمه های گاو (مظهر صورفلکی اردیبهشت) در این دوران توسط هنرمندان و صنعت گران خلق میشد. شکوفایی هنر ستاره شناسی و نجوم آغاز شد.
عصر حمل (فروردین):
این عصر تحت صور فلکی مریخ بود و در این دوره پرستش قوچ (قوچ نماد صور فلکی فروردین) رواج بسیار داشت. تمایل مردان این دوره به جنگ، بیشتر از دوران دیگر بود و کشت و کشتار متداول و رایج شد.
عصر حوت (اسفند):
این عصر که در حال حاضر در آن هستیم، نماد عرفان و مذهب است و ظهور پیامبران مهم از علائم این عصر بوده است علامت ماهی از نشانه های صورفلکی حوت است.
عصر دلو (بهمن):
در این عصر، بشریت وارد عصر تازه ای میشود این عصر به معنای علم و صنعت پیشرفته و تکامل بشری و پایان هرگونه جنگ و نزاع و آغاز نوع دوستی و رفاقت بین تمام ملل خواهد بود. تکیه بر صلح و پیشرفت علم و پایان دادن به خون ریزی یکی از علایم مشخصه این عصر می باشد.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s