بویینگ میدان نیرویی (علمی تخیلی) را به ثبت رساند که امواج شوک انفجاری را منحرف می سازد

Boeing patents sci-fi force field that deflects explosive shock waves
http://www.extremetech.com/extreme/201777-boeing-patents-sci-fi-force-field-that-deflects-explosive-shock-waves
Boeing-640x353

بویینگ شاید برای هواپیماهایش مشهور باشد که بیشتر مردم گاه کاه با انها پرواز کرده اند. اما این شرکت به موشک ها، ماهواره ها، اکتشافات فضایی و برخی فناوری های نظامی نیز علاقمند است. آخرین ثبت اختراع آن، با طراحی از یک سامانه ی میدان نیرو که می تواند از وسایط نقیله در برابر انفجارهای مجاور آنها محافظت کند چرخشی بسوی موارد علمی تخیلی دارد. بجای آنکه پرتابه هایی را منحرف کند که وسیله ی نقلیه را هدف گرفته اند این سامانه امواج شوک ناشی از انفجار را که مخرب ترین وجه آن هستند خفه می کند.
هنگامی که بمب یا دیگر مواد انفجاری منفجر می شوند، یک افزایش سریع در گرما و فشار روی می دهد. این شوک حاصله سبب می شود مقدار زیادی انرژی بسمت بیرون محل انفجار حرکت کند. با دانستن اینکه انفجاراز کدام شو می اید فناوری نوین میدان نیروی بویینگ می تواند منطقه ی کوچکی را در برابر نیروی انفجار حفظ کند. البته این سامانه برخلاف آنچه که در جنگ ستارگان دیده ایم میدان نیرو فقط در محدوده ی کوچکی برای یک لحظه وجود دارد.
این سامانه چگونه کار می کند؟ با انفجار شروع می کند، که با یک حسگر یا بیشتر می تواند اثر الکترومغناطیسی وسیله ی انفجاری را پیدا کند. نور این انفجار خیلی پیش از امواج انفجاری آن به وسیله ی نقلیه می رسد (گر چه «خیلی پیش» یک اصطلاح نسبی در این مورد است) که بمعنای آن است که سامانه ی دفاعی وقت برای شروع کار دارد. یک ژنراتور قوسی، پالس های لیزری با شدت زیاد برانگیخته و مولکول های هوا را در فضای بین وسیله ی نقلیه و محل انفجار داغ می کند. سپس یک قوس الکتریکی که در مسیر هدایت الکتریکی حرکت می کند توسط لیزر ایجاد می شود.
تمامی انرژی که به این فضای خالی هدایت می شود حبابی ایجاد می کند که کانال پلاسمایی القا شده توسط لیزر ( laser-induced plasma channel (LIPC)) نامیده می شود. ین پلاسمابیشتر انرژی وارد شونده را از امواج شوک انفجار جذب می نماید و بدین ترتیب وسیله ی نقلیه در شکل بهتری خواهد بود که در فقدان آن می توانست باشد. این سامانه همچنین قادر است ترکش های انفجاری را، که ناشی از امواج شوک به جلو رانده می شوند،-آهسته و منحرف سازد گر چه این LIPC هیچ اثر قابل ملاحظه ای بر یک پرتابه ی مستقیم بسوی وسیله ی نقلیه ندارد.
Boeing-Patent-640x353
این فقط امتیاز اختراع در مورد شیوه ای برای بکارگیری سامانه ی کاهش قدرت امواج شوک انفجاری بر یک وسیله نقلیه ی زمینی است. یک ساختار بزرگتر نیازمند حسگرهای بیشتر و تولید کننده ی قوسی برای ایجاد حباب های LIPC در زمان وقوع حمله می باشد اما قاعده ی کلی همان است. البته این فقط ثبت حق امتیاز است بنابراین راهی برای دانستن این امر نیست که آیا بویینگ قصد ساخت و آزمون چنین سامانه ای را دارد. با وجود این، ایده ی سپر محافظتی از یک وسیله ی نقلیه از نیروی یک ماده ی انفجاری، حتی اگر برای زمان کوتاهی باشد بطور یقین هیجان انگیز است.
منبع:https://youtu.be/4zIiOmJVfHU

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s