حظیرةالقدس (بهشت)، ساختمان مرکز اداری و عبادتگاه بهائیان در تهران بود که در اردیبهشت ۱۳۳۴مصادف با ماه رمضان، با حمایت محمدتقی فلسفی با تأیید غیرمستقیم محمدرضا شاه پهلوی به دست ارتش شاهنشاهی ایران با نظارت سپهبد نادر باتمانقلیچ تخریب شد.
تاریخچه تخریب
پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، شاه خود را مدیون روحانیون از جمله ابولقاسم کاشانی و محمد بهبهانی میدید که او را در دوران کودتا حمایت کرده بودند و به این دلیل دست روحانیون را در آزار و اذیت بهاییان باز گذاشت. یکی از منابع نقل میکند که شاه برای قدردانی از کاشانی، سپهبد نادر باتمانقلیچ را نزد او فرستاد تا از تقاضاهای او با خبر شود. کاشانی خواستار تخریب مرکز بهاییان در تهران (حظیرةالقدس) شد. بروجردی نیز که در جریان کودتا طرف شاه را گرفته بود تقاضای سرکوب بهاییان را از شاه نمود و شاه اجازه پخش سخنرانیهای بهایی ستیزانه فلسفی یکی از پیروان بروجردی را داد.
در نیمهٔ اول اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۴ شمسی مطابق با ماه رمضان، سخنرانیهای محمدتقی فلسفی که از تلویزیون و رادیو پخش میشد، باعث تحریک و تهییج مردم علیه بهاییان شد. همان زمان، ارتش،حظیرةالقدس تهران را تصرف کرده و بعد از چند روز گنبد این بنا توسط روحانیون و ارتش خراب شد. هماکنون بجای آن، «حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی» بنا شدهاست.