از فیسبوک -م ر فراهانی
باوجود اسناد ومدارک غیرقابل انکار درباره دولت ملی به رهبری دکترمصدق، بازهم حکومت با اعمال قدرت مطلقه درداخل بررسانه ها و باصرف هزینه های هنگفت درخارج ازکشورتوسط مزدوران رسانه ای همچنان درمخدوش کردن چهره این سیاستمدارپاک دست ووطن خواه میکوشند.؟
غافل ازاینکه جوانها وعلاقه مندان به حقایق تاریخی از میان برنامه های سفارشی! سره را ازناسره، بازشناخته و بیش از بیش با چهره های نخبگانی که دل وعمل در گروی سربلندی ایران داشته اند اشنا میشوند و همواره نام دکترمصدق را بر قله بلند عاشقان ایرانزمین ومردم سوخته درجهنم دیکتاتوریش می نشانند.
برای مدیران ومسئولان و مأموران درحکومتی که درفساد وخیانت وجنایت برعلیه مردم و ایران دست دریک کاسه دارند،باوربه وجود سیاستمداری بدون سوءاستفاده ازقدرت محال است که بهمین باور با همه امکانات سعی درتلقین این خیال خام به مردم جامعه ودرکتابهای آموزشی بکودکان را دارند.
اما زهی خیال باطل که مصدق ازهمین جامعه بود و کمترین اثروجودی اش، گذشته ازکارنامه درخشان خدمات وزنگانی اش؛ اثبات وجود دولتمردی پاک دست و دانا و پاک نهاد و وطن خواه بود که باورهای سنتی وجود یک حاکم دیکتاتور را درهم ریخت