از گروه تاریخ و فرهنگ ایران-Fred Daneshyar – فیسبوک
دیکتاتورها بیمارانی هستند که بیماریشان در هیاهوی تودهها، برای خودشان و برای دیگران پنهان می ماند و به همین علت فرصت درمان نیز از آنها ستانده میشود.
اشپربر با دسته بندی انواع ترس نشان میدهد که دیکتاتورها دچار «ترس تهاجمی» هستند و در واقع بخش بزرگی از رفتار آنها ناشی از این نوع ترس است. اشپربر معتقد است اعتیاد به دشمن تراشی و ایده «دشمن انگاری هر کس با ما نیست» از سوی دیکتاتورها رهاورد ترس عمیقی است که در آنها نهفته است. او از قول افلاطون مینویسد «هر کس میتواند شایسته دلیری باشد بجز دیکتاتور» و بعد خودش به زیبایی و با تحلیل روانشناختی نشان میدهد که این سخن افلاطون چقدر دقیق است. در واقع نشان میدهد که دیکتاتوری ویژگی است که در نبود شجاعت پیدا میشود. و این رفتار در همه سطوح قدرت (پدر، معلم، رئیس اداره، پلیس محله و ….) نمود دارد. ولی وقتی تودههای دارای خوی دیکتاتوری با یکی از دیکتاتورها همراهی میکنند و از او پشتیبانی میکنند، از او یک فرمانروای به تمام معنی دیکتاتور میسازند.
«مانس اشپربر» روانشناس آلمانی، کتاب را در ۳۲ سالگی و در دهه ۳۰ میلادی پیش از آنکه هیتلر جهان را به کام جنگ جهانی دوم بکشاند، نگاشته است. نویسنده نه تنها ناچار شد برای مصون ماندن از خشم نازیها به زندگی پنهانی روی آورد که کمونیست های پیرو استالین نیز خواندن این کتاب را ممنوع کردند.
این کتاب توسط کریم قصیم به فارسی ترجمه و درسال۱۳۶۳ توسط انتشارات دماوند [[زير نام «جباريت»]] به چاپ رسیده است. انتشارات دماوند در سال ۶۴ تعطیل شد ………….. !
اگر قرار باشد من یک کتاب دانلود کنم حتما عضو باید باشم پسبرای هرکتابی باید عضویک مجموعه باشم لذا بجای رسالت نضر خواندن کتاب به مخاطب عضو گیری می کنید و این سلسه برای دانلد کتاب رای همه ادم هایمثله شماادامه دارد . و این خیلی مسخره است .من یک کتاب می خواهم دانلود کنم یایکمطلب را میخواهمونمی خواهم با شما باشم !!!!!!!!
لایکلایک
این سایت دانلود کتاب نیست. اظهار نظر شما بیمعنا و بیربط است. ضمنا این سایت اصلا عضو نمی گیرد! یک وبلاگ است که هر کسی دوست داشته باشد دنبال میکند و اگر نخواهد دیگر دنبال نمیکند. امیدوارم نه این وبلاگ را دنبال کنید نه این گونه اظهار نظرهای بی ربط و بی معنا را از شما ببینم!
لایکلایک